utorak, 16. listopada 2012.

PRIMIČE LI SE KRAJ DALMACIJE U SRCU?

Ovaj post prvenstveno je namijenjen onima koji nema Facebook profil ili bolje rečeno onima koji zaviruju na blog bez posredstva Facebooka

Pitanje iz naslova glasi "primiče li se kraj Dalmacije u srcu"?
Kako stvari stoje najvjerojatnije Da. Oni koji su ipak vidjeli obavijest na Facebook stranica istovjetnog naziva kao i ovaj blog znaju da se tribaju izjasniti žele li ovaj blog do 20. listopada nakon 20. listopada više neće ništa biti isto. A oni koji ipak nisu pročitali izvješće na Facebooku do 20. listopada se trebaju izjasniti žele li podržati moj rad sa ništavnih 120 kn godišnje ili 10 kuna mjesečno što je malo više od cijene dnevnih novina.
Poslije 20. listopada ovaj blog će biti blokiran i nećete moći pristupiti njemu bez mog odobrenja. Nakon 20. listopada (subota) moći ćete sa mnom stupiti u kontakt jedino priko Facebook stranice.

I nakon 20. listopada ja ću tipkati na ovom blogu ali nećete mu moći pristupiti. U neku ruku tipkat ću na njemu za svoj gušt ili za gušt onih koji se jave da bi htjeli podržati moj rad uz gori navedene uvjete. Tipkati ću još neko vrime i slati obavjesti na facebook a onda ću i s tim prestati i na ovom blogu voditi neku vrst privatnog dnevnika. A vi ako ipak imate namjeru promjeniti svoje stajalište još se možete javiti i odgovoriti na anketno pitanje postavljen na Facebook stranici ili na neki drugi način samo priko Facebooka, do 20. listopada miožete me kontaktirati i priko email kontakta na ovome blogu prikazan je doli desno, nakon 20-og ostaje samo Facebook.

Ovaj post bi sada primakao kraju, a vi još imate nekoliko dana da se odlučite kako dalje ili je tih 120 kn za vaš previše.

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets