subota, 13. listopada 2012.

HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA HRVATSKA ILI...

Novi blog, nova facebook stranica pridružite se ne samo kao čitatelj, pomozite u radu, pozovite prijatelje, komentirajte...

Utakmica nogometnih reprezentacija Makedonije i Hrvatske je iza nas i završila je rezultatom kakvim jest i za koji manje više svi znaju, no povod ovom mom tekstu je nešto sasvim drugo.

Igrač Dinama Sammir i njegov debi u repki već nakon prvog poziva i rekacija publike na njegov ulazak su jedno no druga strana priče je izjava Štimca u današnjoj slobodnoj da zbog 10 budala ne trebaju ispaštati ostali navijači. Ja bi' mu uzvratio da je on zbog jedne budale (Z.M)okrenuo leđa navijačima. Nisu navijači protiv Hrvatske reprezentacije već su navijači protiv mafije koja se drznula upravljati Hrvatskim nogometom. A tu mislim poglavito na g. Mamića ali i na samog I. Štimca. Jer Hrvatska reprezentacija samo je u naslovu ostala Hrvatska inače je ona postala privatna prčija u rukama Mamića i Štimca. Jer vidio je Mamić da je Dinamo u Ligi prvaka nitko i ništa doli vrića za nabijanje gol razlike i da preko Dinama nije lako prodati igrače i onda je bacio pipke na najveću Hrvatsku svetinju na Hrvatsku reprezentaciju, jer je Hrvatska reprezentacija jedina što nešto vrijedi u Hrvatskom nogometu. A Hrvatski navijači su izgleda jedini koji mogu pružiti ovoj mafiji otpor.

Nemam osobno ništa protiv Sammira i njegovih nogometnih kvaliteta, ali ptica na grani zna da Sammir nije došao u repku zbog nogometnih kvaliteta već zbog toga da se proda i zbog toga jer je tako odlučio Z. Mamić. Jer ako se Sammir ove godine ne proda propada sva Mamićeva investicija u ovog igrača i već dogodine novopečenoig reprezentativca bi mogli gledati u npr. Lokomotivi, Zagrebu ili nekom trećem klubu.

Pakt između Štimca i Mamića je pomalo smiješan.
Nedavno sam gledao jednu epizodu CSI Miami kriminalističke serije gdje se istraživalo ubojstvo ženske iz Jet set miljea i jedna od osumnjičenih je bila njena konkurentica za zadobivanje medijske pažnje. I sad da ne prepričavam njenu cijelu epizodu citirat ću samo jednu njenu iskaz.

Da su njih dvije neprijateljice za medije, no u privatnom životu su one najbolje prijateljice
Takav je izgleda odnos Štimca i Mamića. Jer ne možemop zaboraviti njihov međusobni "rat" oko predsjedničke fotelje i Mamićeve čuvene izjave "Nećeš razbojniče..."
I onda taj isti Mamić postavlja Štimca za izbornika nogometne reprezentacije - kako i zašto. Vjerojatno su i njih dvojica poput one dvije starlete iz rečene serije, za medije protivnici, a međusobni prijatelji ili bolje rečeno istomišljenici jer poznata je izreka "Vrana vrani oči ne vadi"

Ja sam zato da se bojkotira sljedeća utakmica reprezentacije Hrvatske i Walesa ali ne zbog reprezentacije već zbog nogometne mafije da im bude jasno da se maknu od Hrvatske svetinje

Štimac sebi stavlja zasluge za pobjedu Hrvatske rerezentacije Ha! Ha! No očito još ne shvaća da su to još uvijek "Bilić boysi" i da su to igrači proizvod ex. izbornika S. Bilića.


Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets