četvrtak, 22. studenoga 2012.

ŠTO SRBO-ČETNICI JOŠ ŽELE


Novi blog, nova facebook stranica pridružite se ne samo kao čitatelj, pomozite u radu, pozovite prijatelje, komentirajte...

Rđavom ku*cu svaka dlaka smeta tako i braći krajišnicima tj. Srbo-četnicima. 

Nikako se ne mogu pomiriti s tim da ih čitav svijet smatra zločincima i sad je čitav svijet za njih neprijateljski samo što ne proglase čitav svijet "Ustašama".
Nikako se ne mogu pomiriti s tim da za stradanja nakon oluje nisu krivi Hrvati i hrvatski generali, već da krivce za stradanje trebaju potražiti u svojim redovima koji su ih uvjeravali da je Velika Srbija realnost. 
Krive Hrvate i hrvatske generale da su ih oni "proterali iz večne Srpske otadžbine".

Nije li se krajiškim Srbima nudila kulturna autonomija no ne oni su htjeli biti država u državi. Usporedite kakav je Bio Knin poslije oluje sa Vukovarom 31, Srebrenicom Škabrnjom...a da nije bilo oluje tko zna što bi bilo s Bihaćem, a u to se možemo uvjeriti i iz izjava Bošnjačkog generala Atifa Dudakovića a i u današnjoj Slobodnoj izjava tadašnjeg Američkog veleposlanika SAD-a Petera Galbrighta. Da se nije dogodila Srebrenica da Amerika nikada ne bi dala zeleno svjetlo HR vojsci da krene u oslobađanje svoga teritorija,

Nitko Srbe nije protjerao iz Krajine već su ih natjerali njihovi čelnici da bi tako pokušali prikazati Hrvate kao genocidan narod. Oni koji su se usprotivili odlasku iz "Krajine" bili su likvidirani ili proglašeni izdajicama srpskog naroda.

Dok su Srbi držali u okruženju gradove Šibenik Zadar, Dubrovnik Osijek, pa i sam Vukovar i dok ih  je četnička armada svakodnevno zapisala granatama nikome u tim gradovima nije palo na pamet da napuštaju gradove, a Srbi iz "Krajine" su pobjegli prije nego je prva granata ispaljena na Knin. Dok su bili naoružani do zuba niko im nije bio ravan po bahatosti i iživljavanja na golorukim civilima i djeci, no kad im se pokazalo zube onda su se razbježali poput zečeva

Ovim tekstom ne osuđujem sve Srbe da su zločinci i četnički nastrojeni kao što nisu ni svi Hrvati pošteni i pravedni. Nije dovoljno reći ja sam Hrvat pa da mi bude sve oprošteno
S druge strane imamo Srba koji su dostojanstveno nosili Hrvatsku uniformu i zajedno s nama sudjelovali u obrani i oslobađanju Hrvatske od srbo-četničkih kukolja tj. okupatora.

A ako im je već do dizanja optužnica protiv Hrvata neka dođu.

4 komentara:

  1. Toliko serete da nisam pročitao, kroz svu istoriju se vidi da su hrvati ustvari SRBI i da su ti , možemo ih nazvati , buđavi Srbi koji sebe nazivaju Hrvatima ustvari agresori ! Dovoljno je da počneš od NDH i kako su Nacisti dočekani u takozvanoj NDH i objavu rata SAD-u što je jadno dodvoravanje nacistima. Usrali ste se kao PIČKE !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si očito pročitao samo naslov, a ono ispod nisi ni pogledao.
      Vi Srbi uporno se vraćate na drugi svjetski rat i ondašnjim događanjima opravdavate zločine koje ste počinili na ovim prostorima tijekom 90-ih.
      Većina Hrvata se srami ustaške prošlosti ja među njima prvi, i ne žele se više vraćati na to. Dokaz tomu je da proustaške stranke u HR sve skupa ne dobivaju više od 2% glasova na izborima. Za razliku od vas koji se još uvijek dičite četništvom i podižete spomenike Četničkim koljačima (D.Mihajlović) i još ste izabrali četnika za predsjednika Srbije koji će vas tj. Srbiju gurnuti u još dublji ponor.
      A kad već spominješ 2.svj. rat koliko ste vi četnici pobili Hrvata na križnom putu, na blajburgu, Foča, nisu li četnici i na Neretvi skupa s Njemcima napadali partizane.
      Vi ste Srbi naučili da budete glavni na ovim prostorima i onda kad smo rekli da toga više neće biti onda su vam svi postali ustaše. U Bosni isto su vam smetali Ustaše pa ste očistili pola Bosne, na Kosovu vam isto smetaju Ustaše i vjerojatno bi i od Kosova napravili najveći koncetracijski logor da svijet nije uvidio tko je najveći problem i nije vam dozvolio da uzurpirate i Kosovo, a nastavite li tako i dalje i u Vojvodinu ćete ići s pasošem.
      A to tko se je usrao kao pičke pokazali ste hrabrost za vrijeme Oluje

      Izbriši
  2. Kažeš čitao si povijest. možda si čitao povijest koju piše vaš četnički predsjednik i ona sirovina od Šešelja što je sad u Haagu. No ja pišem onu povijest koju sam proživio a to je ova povijest 90-ih. Jer rođen sam 20-ak godina poslije drugog svjetskog rata i o onome prije mogu samo nagađati što je bilo. Ali vidjevši kako ste se vi Srbi ili bolje rečeno četnici ponašali u 90-ima prošlog stoljeća, možda su Hrvati za vrijeme NDH mislili da je bolje imati saveznika Njemca nego Srbina. Koliko ste vi srbi pobili Hrvata i ostalih neistomišljenika do drugog svjetskog rata tu povijest očito nisi čitao.

    A ako već hoćeš čitati o povijesti onda pročitaj i ovo.
    Hitlerova Njemačka je pokorila cijelu Europu i radila zločine na tim prostorima, ali više nitko ne gleda (osim možda vas Srba) tu Istu Njemačku da je nacistička. I ta ista Njemačka se srami svoje prošlosti i okrenula se budućnosti i danas je Njemačka najjača Ekonomska sila u Europi, a možda i šire.

    OdgovoriIzbriši
  3. http://civljane.blogspot.com/2012/03/krv-u-hrvata.html

    OdgovoriIzbriši

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets