četvrtak, 17. travnja 2014.

HRVATSKA NOGOMETNA L(J)IGA

Možda bi u naslovu ovog posta umjesto "L(J)IGA" bolje pristajao naziv močvara ili pak MAMIĆ - ŠUKER KORPORACIJA.

Nakon sinoćnjeg poraza Hajduka u Sigetu od Hajduka od Dragovoljca neki su pomislili još jedna blijeda partija Splićana, no da li je to baš tako.

Prije par kola "goropadni" (tada posljednje plasirani) Osijek u dva kola za redom bez po muke najprije pobjeđuje Dinamo, a potom i Dinamo 2 tj Lokomotivu. Ma možeš misliti da je Osijek priko noći postao prejak za ZG klubove, a već u sljedećem kolu gubi od Slaven Belupa.
Eto sad se dogodio i taj rezultat Hajduka s Dragovoljcom (rezultat je uvjerljiv da nebi bio sumnjiv?). A nisu samo sumnjive igre Hajduka i Dinama ima tu još rezultata za rubriku "vjerovali ili ne".

Prvenstvo je pri kraju, ni Dinamo ni Hajduk ne mogu ni naprijed ni natrag, Europa je osigurana i zašto nebi "dali" bodove onima kojima su potrebniji, a osim toga na kladionicama se može zaraditi puno više nego što dobijaju od kluba.

Ne tako davno neki su klubovi u talijanskoj ligi preselili u niži rang natjecanja zbog namještanja rezultata, no ovo je Hrvatska nogometna močvara a u toj močvari se "čuda" događaju i bio bi grijeh da se jedan Hajduk ili Dinamo preseli u niži rang natjecanja, a priznajem da bi se veselio da do toga i dođe.

Ako ste željni pogledati sažetak "potopa" Hajduka od strane Dragovoljca evo pa uživajte:





Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets