utorak, 20. svibnja 2014.

VRLIČANI SPREMNI POMOĆI SLAVONIJI


Vrličani kao i ostatak Lijepe naše iako im je život sve teži i teži spremno su se odazvali akciji prikupljanja pomoći za ugroženo stanovništvo u poplavljenim područjim,a Slavonije.

Vrličani su se prisjetili dana kada su oni prije 23 godina zbog više sile morali napustiti svoje domove i kad su 4 godine svoj dom zamjenili životom u Hotelima, prisjetili su se dana kad je netko drugi brinuo prikupljjući pomoć da mi Vrličani imali makar ono najpotrebnije za preživljavanje.

Jer samo onaj tko je doživio ono kad preko noći ostaneš bez svega onoga što se stjecalo cijeli život, a Vrličani su se susreli s tim i oni znaju što to znači.

Jučer u poslijepodnevnim satima počela je je akcija prikupljanja pomoći na dva mjesta u proistorijama Crvenog križa i prostorijama Humanitarne udruge Vrhrika, akcija se nastavlja i sutra. Jer pomoći nikad dosta.
Voda u polavljenim područjima će se kroz koji dan povući, no proći će još puno vrimena nego li se život vrati u normalu.


Ova akcija od strane Vrličana i spremnost Vrličana da pomognu onima kojima je pomoć potrebna je hvale vrijedna, no ja na bi bio ja klad nebi primjetio da se ovakva prigoda koristi za prikupljanje političkih poena.

Zar je Vrlika tako velika da se prikupljanje pomoći organizira na dva mjesta (od jednog do drugog mjesta može se kamenom baciti), zar se to sve nije moglo organizirati na jednom mjestu.

Čujem da je došlo i do rata plakatima među dvi strane koje su organizirale akciju (kidalo se plakate i gazilo nogama)

Neću sad ulaziti u to od koga je prije započela ova akcija, ali mislim da se politika nije trebala miješati u ovu akciju.

Pa neće se valjda na kraju likovati koja je grupa skupila više pomoći pa ovima drugima to stavljati pod nos.

Nadam se da nisu postavljene okolo i kamere koje snimaju gdje tko ulazi, na jednom od mjesta gdje se prikuplja pomoć moralo se ostaviti svoje podatke, pa zar je bitno onom paćeniku u Slavonij da li mu pomoć šalje Marko ili Petar.

Političari ako mislite nečiju patnju iskoristiti da prikupite glasove birača onda ste stvarno dotakli dno, i onda dobro pročitajte moju poruku SRAMITE SE Vrličanima je dosta podjela!

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets