ponedjeljak, 15. travnja 2013.

EU PARLAMENT ILI EU KLANJE


Izbori za EU parlament su iza nas, neki likuju, neiki oplakuju, no ne znam čemu se imaju veseliti.

Od 4 mil. birača na glasanje je izišlo 15-ak % posto iz toga proizlazi da od ukupnog broja glasača svi kandidati za EU parlamentarca zajedno nisu dobili više od 10% glasova. Svi oni koji nisu izašli jasno su pokazali što misle o EU, političarima i ovim izborima. Tako da dođemo do zaključka da su na izbore izišli uglavnom članovi uže i šire obitelji kandidata i nekoliko priljepaka da ne kažem guzičara čak na izbore nisu izašli ni svi oni koji imaju stranačke iskaznice jedne, druge ili treće stranke.
I sad izabrani političari i njihovi simpatizeri likuju isto kao da su se popeli na Mount Everest. Ja da sam na njihovom mjestu i da sam političar (srićom pa to nisam) pokrio bi se po ušima i ne bi više izlazio u javnost. No političari su i onako ljudi bez obraza i morala, a 8 000 € mjesečno i sve ostale privilegije koje iz toga proizlaze su dovoljan razlog da se zaboravi na "sramotu" koju su doživjeli od svojih građana.

Pa i ptice na grani znaju da su izbori namješteni isto kao i onaj referendum za EU prije godinu dana, jer da je referendum bio pošten vjerujem da bi manje od 10% građana RH bilo ZA.
Tako i ovi izbori. Jedan političar (namjerno ovdje neću spominjati niti jedno ime a iz konteksta ćete vjerojatno zaključiti na koga mislim) prije malo više od mjesec dana kad su ga upitali da li bi želio biti ministar turizma umjesto tadašnjeg ministra koji je podnio ostavku, dao je izjavu da će radije ići u EU parlament jer da tamo puno više može pomoći Hrvatskoj, (samo meni se čini da je izostavio ono da može pomoći više svom džepu), znači on je prije više od mjesec dana znao da će biti izabran za EU parlament, a to znači da su izbori samo igra za moćnike, a ta nas je igra koštala 80 mil. kuna, a za mjesec dana kreću novi izbori io opet trošak. Nema šta Hrvatska ima love na bacanje. drugi političar je prije godinu dana je nogama i rukama rovario protiv ulaska u EU a danas objeručke prihvaća tu EU kao ostvarenje svoga sna.

E sad kad naših 12 veleumova (čitaj bisera) dođu u EU parlament pokrenut će Europu isto kao što pokreću Hrvatsku ima 20 godina, jer Europa nema takvih stručnjaka kao što su to ovi našio izabrani. Sad će priko noći biti raj za sve i u roku godinu dana svi će biti zaposleni, možeš misliti.

Kompletna EU je u problemima, od Grčke, Italije, Španjolske, Portugala...  i sad će oni riješiti naše probleme kako ne, pa ne mogu ni sebe rješiti a nama da pomognu.
EU koja ima zakone gdje se više drži do životinja nego do ljudi. Vjerojatno ste čuli one bisere gdje svinje u svinjcu moraju imati igračku, kokoši moraju imati kavez u točno propisanoj veličini. Po direktivi EU ako imaš ovce, krave...pastirski štap moraš zamijeniti knjigom i i torbom i vratiti se u školske klupe jer bez stručnog ispita smatra se da nisi sposoban biti čoban a taj čoban da je volio knjigu vjerojatno ne bi ni bio čoban. Jedan od novijih bisera o kojem se u zadnje vrijeme priča je i taj da iako već 50 godina voziš, oreš, kosiš s traktorom to više nećeš moći ako nemaš položen stručni ispit, znači i traktorist ako misli orati umjesto na njivu najprije u školske klupe. ŽIVJELA POLJOPRIVREDNA HRVATSKA.
Da nije ovo sve istina pomislio bi čovjek da netko priča viceve, ali na našu žalost to je živa istina i živa sramota.

Pod direktivom EU uništena je kompletna proizvodnja u Lijepoj našoj je r u interesu EU nije da ti proizvodiš već da kupuješ njihove proizvode, zato imamo sliku zadnjih 10-ak godina kako niču trgovački centri na sve strane a za to vrijeme je domaća proizvođačka industrija pala na koljena, jer je bitnije bilo zadovoljiti uvozni lobi nego domaćeg proizvođača

Ulazak Lijepe naše u EU nije blagostanje (osim ovih 12 izabranih) veće je to prije odlazak na klanje da ne kažem sranje, pa neka naši političari likuju i kukaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets