ponedjeljak, 15. srpnja 2013.

ZADAR HAJDUK SAŽETAK 1:5


 Počela je i nova sezona na Hrvatskim travnjacima.

Hajduk je svoj prvijenac započeo u Zadarskim stanovima i doslovce protutnjao s uvjerljivih 5:1 u svoju korist. Prema snimci koju ćemo vidjeti pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, Jer je postignuti pogodak Zadrana vjerojatno bio iz zaleđa, dok je s druge strane poništen pogodak Maloče.

U svakom slučaju oni koji su mogli gledati utakmicu uživo ili preko MAKtv-a (nadam se da će uskoro biti na nekoj zemaljskoj TV pa da bude dostupna većem broju gledatelja.
Utakmica je bila vrlo zanimljiva, Hajduk je mladošću i presingom tijekom cijele utakmice došao zaslužno do uvjerljive pobjede.
Vrijeme će pokazati jeli Zadar bio toliko loš ili u ovoj mladoj Hajdukovoj momčadi ima špirita i da ćemo gledati Hajduka u svjetlu kakav on zaslužuje imenom, a ne kao i zadnjih nekoliko godina za Hajduk sezona (i ona Europska i domaća) završava s prvim kišama.
Moram zabilježiti da je Hajduk u tamnoputom Kouassiju konačno doboio jedno pravo inozemno pojačanje, to je mladi okretni igrač koji zna baratati s loptom i mogao bi izrasti u klasnog igrača.
No poznajući Hajdukovo financijsko stanje igrači poput njega, mladog Kiša i sl. igrača već su u izlogu za prodaju, a Hajdukova kasa je kronično prazna tako da vjerojatno sve ove igrače koji su igrali danas nećemo gledati i na proljeće, a kako prijelazni rok traje sve do kraja kolovoza crne su slutnje da bi već do tada mogli ostati bez ponekog mladog igrača.

Utakmicu je promatralo oko 4 000 gledatelja, a Hajduk je istrčao u sastavu:

Kalinić – Vršajević , Maloča , Milović , Jozinović – Sušić , Anđelković , Pašalić (od 87. Luštica) – Kouassi , Kiš (od 70. Bencun ), Mujan (od 79. Bradarić ).

Konačni rezultat je 1:5 (1:2)

Strijelci: 0:1 Kiš (25), 0:2 Kiš (34), 1:2 Terkeš (45), 1:3 Kouassi (59), 1:4 Pašalić (75), 1:5 Bencun (86)
Igrač utakmice: Jean Evrard Kouassi (Hajduk)

Sad slijede Europski ispiti a onda u goste dolazi Rijeka.


Rezultati 1 kola 
Tablica








A  sada evo i kratkog sažetka


VEZANO SPORT VIDEO

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets