utorak, 23. srpnja 2013.

KAVEZ TURIZAM SE NASTAVLJA

Elitni KAVEZ turizam na Okruški načion se nastavlja.



Gledam ovu željeznu konstrukciju na Okruškoj plaži kao podsjetnik na privatizaciju plaže od strane pojedinca, nadajući se da će je ipak ukloniti i da nećemo gledati reprizu Colonije, no što su više dani odmicali značilo je uzalud mojim nadanjima (a vjerujem i vašima) jer kolonizacija Okruške plaže će imati i nastavak.

 Već za koji dan (1. kolovoza) mjesto Colonije će zauzeti neki Ivan Žak Zak ili kako se već zove. Oprostite mi na ne znanju ali nemam pojma tko je taj ZAK / ŽAK prvi put čujem za njega, a prema slici pretpostavljam da je to neka tinejdžerska zvijezda, a to znači da će moj novčanik opet ostati netaknut jer ja sam ipak ljubitelj starije garde pjevača poput Olivera, Miše, Jasne, Meri... i da sad ne nabrajam zvijezda koje su postale zvijezde glasom a ne umjetno stvorene zvijezde koje plešu jedno ili dva ljeta a poslije su samo zvijezde skandal rubrika u tiskovinama.

Pošto se najvjerojatnije radi o tinejdžerskoj "zvijezdi" (namjerno u navodnike) vjerojatno će to opet biti magnet za šiparice (možda bi nadležne službe i te kako imale posla u nadgledanju pridržavaju li se ugostitelji zakona o zabrani točenja alkohola maloljetnim osobama), 
a oni ostali uključujući i goste tj turiste znači još jednom će se susresti s ograničenim kretanjem ako nisu spremni platiti ulaznicu da bi ušli unutar ograđenoga prostora nalik onim ograđenim logorima u vrijeme rata na ovim prostorima poput Manjače i sl.

Neznam da li nadležne službe ili organi slušaju glas svojih Okruščana koji mahom govore o tome kako je KAVEZ turizam nešto što nisu doživjeli do ovog ljeta nema mjesta na javnom dobru i da je privatiziraju pojedinci krupnog kapitala, kojima je do turizma stalo kao i do lanjskog sniga njih samo zanima profit. Ako ovako nešto organizira jedan ili dva ugostitelja neka oni ograde svoje objekte a ne da koloniziraju cijelu plažu.

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets