petak, 1. ožujka 2013.

HAJDUK DINAMO UTAKMICA JE IZA NAS NO SAPUNICA JOŠ TRAJE

Utakmica najvećeg Hrvatskog derbija ili da tako kažem Hrvatski el clasico je iza nas, no trakavica kao i nakkon svakog njihovog ogleda još traje i traje...

Konačan rezultat je takav kakav jest. Hajdukovi čelnici sipaju drvlje i kamenje prema sucima i čelnicima HNL-a i to sve zbog jednog nesuđenog penala.
Ma da je rezultat završio i drukčije ili neriješeno ili pobjedom Hajduka opet bi na kraju prvak bio Dinamo.

Jest penal je bio čist k'o suza i usudio bih se reći da Slavko Goluža kad bude ponovno okupljao rukometnu repku da ima u vidu i Vresaljka kao adekvatnu zamjenu za Alilovića, no da li je jedan penal slika utakmice.
Igrač Hajduka s dva metra promašuje cijelu branku, 20 minuta prije spornog penala Dinamo igra s igračem manje i opet je Dinamo imao nekoliko izglednih prilika da okonča utakmicu prije kraja. Triba priznati da Dinamovci imaju bolju momčad, i da su doslovce s pola gasa ubilježili 3 boda dok su se s druge strane Hajduci istrošili do posljednje kapi znoja da se pomalo bojim kako će se to odraziti na sljedeću tekmu protiv Cibalije.

Svaka utakmica između Dinama i Hajduka bez obzira tko na kraju pobjedi uvijek se traži krivca u sucima a nitko ne vidi sebe.
Sve nastoje da se dočepaju prvog mjesta da zaigraju u Europi i kad se dočepaju Europe u pravilu se vrate u realnost i Prije Velike Gospe, a ako i dočekaju jesen (poput Dinama ili prije koju godinu kad je Hajduk zaigrao u Euro ligi) obično budu vreća za popravljanje gol razlike protivnicima. A s druge strane svi se kunemo u navijače koji nas sramote svaki put kad naši klubovi ali i reprezentacija nastupaju u Europi i dalje. Koliko se svake godine Hajduk naplaća kazni zbog svojih "najvjernijih " navijača.

Bolje bi bilo kad završi utakmica i prvenstvo DA RAZMIŠLJAJU o tome kako zadržati najbolje igrače umjesto ih prodavati na kraju svake polusezone, ma da si bog ne možeš svaki put prodavati najbolje igrače i očekivati uspijeh na nogometnim (ali i drugim sportovima) terenima.

Da se vratimo utakmici
Na poljudu pred više od 25 000 gledatelja Hajduk je istrčao u sastavu:
(4 – 1 - 4 – 1): Blažević – Oremuš, Nižić, Milić, Jozinović – Vršajević, Lima, Andrijašević, Caktaš (od 75. Sušić) – Vuković (od 61. Stojanović) – Maglica

Strijelci: 0:1 Krstanović (11), 1:1 Jozinović (42), 1:2 Ibanez (43)

A evo sad i sami procjenite tko je zasluži pobjedu u derbiju svih derbija



<>SPORTSKI VIDEO<>

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets