srijeda, 19. lipnja 2013.

ŠKOLSKE KNJIGE NAŠE BRIGE


Dragi roditelji i fanovi ovog bloga došao sam na jednu ideju, a na vam je dali ćete tu ideju prihvatiti.


U čemu je stvar?

Evo školska godina je okončana, klinci i klinceze su već u mislima kako iskoristiti školske praznike. Naravno još im preostaje podignuti Svjedožbe a tu su i oni koji moraju na popravni, a onda razlaz.

Za klince i klinceze to je trenutak kad im je mozak već na paši, no tako nije i za njihove roditelje. Jer tek sada počinju roditeljske brige. Treba klionce i klinceze opremiti za novu školsku godinu. Knjige su svake godine sve skuplje, a roditeljski novčanik je sve tanji, kako opremiti svoje dijete za novu školsku godinu.

Možda jer ovo prigoda da baš preko ovog bloga to i realizirate. Pitate se kako?

Dobro vjerojatno će mnogi od vas se odlučiti za kupovinu novih knjiga, no za one kojima su nove knjige preskupe rješenje je možda i ovdje
Pa jednostavno imate klinca koji završava npr. 6 razred i sad ga trebate opremiti za 7 razred, i sad možda baš među fanovima ima netko knjige za 7 razred koji ne zna što će s njima i eto prigode da taj problem riješite međusobno. A još pri tom ako ovaj roditelj ima klinca koji ide u 8 razred, a osim toga ima i klinca ili klincezu koji će na jesen krenuti dogodine u 6 razred, eto još zgodnije stvarčice, zašto taj obostrani problem ne bi riješili međusobnom razmjenom JA TEBI KNJIGE ZA 7 A TI MENI KNJIGE ZA 6.

Ili imate novi problem. Recimo već ste nabavili sve knjige za 5 razred ali vam fali knjiga iz Hrvatskog, a možda baš netko od fanova, (a još ako je netko od fanova vaš prvi susjed...)  ima tu knjigu, zašto da obilazite buvljake, razne oglasnike i sl. kad to možete riješiti i ovdje.

Ako bude dovoljno zainteresiranih napravit ćemo poseban blog koji će biti namijenjen samo za to.


Ako vam se svidjela ova ideja zašto čekati sutra, već danas. Sve što trebate je da ispunite Kontakt obrazac sa vašim željama.

Kupujem, prodajem, mijenjam....

Znači ispunite obrazac s vašim željama.
 Npr: Knjige za 4 razred prodajem, mijenjam ili kupujem, ostavite broj tel / mob za kontakt, ako se hoćete   potpisati s nekim nikom/ pseudonimom, ostalo je moja zadaća. Vašu želju ću ja postaviti ovdje na ovoj stranici ili na potpuno novom blogu, a onda samo čekajte da vam se netko javi.
Od mene toliko, a od vas očekujem vašu reakciju što prije to bolje.

Nadam se da ste me dovoljno razumjeli što želim, i nadam se da će biti dovoljan broj zainteresiranih da napravimo novi blog, a možda i novu facebook stranicu na ovu temu



Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets