utorak, 4. rujna 2012.

RIJEKA - HAJDUK 7 KOLO sažetak

Novi blog, nova facebook stranica pridružite se ne samo kao čitatelj, pomozite u radu, pozovite prijatelje, komentirajte...


Hajduk je u 7 kolu Max Tv prve lige gostovao na Kantridi u Rijeci

I opet su priče o krađi od strane sudaca i opet je to na štetu Hajduka.
Tko još sumnja da je kompletan Hrvatski nogomet podređen "Dinastiji" Mamić iz Maksimira. 
Pa nije li većina onih u vrhu Hrvatskog nogometa došla iz redova Dinama. Jest reći ćete pa nisu baš svi nije li Štimac izbornik repke a on je Hajdukovac.

Još ne tako davno prilikom izbora za predsjednika HNS-a za koju su utrci bili sad već bivši predsjednik Marković i Štimac tada je Mamić je počastio Štimca riječima "NEĆEŠ RAZBOJNIČE..." i bi tako Štimac ne postade predsjednik. otada su još mnogobrojne otrovne strelice letjele između njih dvojice, sve dok nedavno ne reče Maminjo Štimac neka bude izbornik umjesto Bilića.
Odjedanput nestadoše otrovne strelice između njih dvojice, odjedanput zavlada idila i obostrana ljubav. Samo ja mislim da je Štimac i ovaj put preveslan od "Dinastije" Mamić potpomognuti Davorom Šukerom.
Ovim potezom Štimcu su da tako kažem bacili kost pred noge, a ovaj sav sretan što se ipak dokopao neke dužnosti u vrhu HR nogometa. No koliko će ta idila potrajati, možda dok repka ne izgubi 2-3 utakmice ili ne daj bože ne plasira se za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu, onda će mu Mamići potpomognuti novinarima s ZG predznakom tj oni koji su naklonjeniji plavoj boji zabiti nogu u stražnjicu, a u među vremenu će vjerojatno tu biti i međusobni pakt između Mamića i Štimca da u repku uvrsti nekoliko Mamićevih ljubimaca (zar se uporno ne spominje uvođenje Sammira u repku) i nekoliko Štimčevih odabranika radi mira u kući, a za to vrijeme će trpjeti Hrvatski nogomet o čemu sam već pisao OVDJE .

Tu problematiku ostavimo za neki budući post, vratimo se mi utakmici na Kantridi.

Dakle u 7 kolu Max tv HNL Hajduk je gostovao u Rijeci kod istoimenog kluba.
RIJEKA - HAJDUK 1:0
Utakmicu na Kantridi gledalo je oko 7 000 gledatelja
Strijelac jedinog pogotka bio je Kreilach (81, 11m)

Hajduk je tom prigodom istrčao u sastavu:

(4 – 2 – 3 – 1): Blažević – Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović – Radošević, Milić (od 82. Bencun) – Oremuš (od 66. Jonjić), Vuković, Caktaš (od 56. Andrijašević) – Tomaš.

A evo i kratkog sažetka te utakmice pa se sami uvjerite da li je Hajduk u ovoj utakmici oštećen.


Još Sportskog videa pogledati

OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets