petak, 19. svibnja 2017.

RAZGOVOR S MARJANOM DELIĆEM KAMDIDATOM ZA GRADONAČELNIKA VRLIKE


Od ideje do projekta prošlo je tek 10-ak dana.

Zapravo ideja je bila Vrličke kandidate za gradonačelnika posjesti za isti stol i porazgovarati o ključnim pitanjima za boljitak naše Vrlike.

Bio sam ponosan  kad se javila najprije jedna kandidacijska lista, pa onda i druga lista, pa treća u meni je tinjalo javit će se i četvrta pa da imam kompletnu tribinu..

A onda kako su se javljali za sučeljavanje, tako su jedna po jedna lista otkazivale mogućnost da sjednu ispred mog fotoaparata, eto Delić usprkos svojim obvezama oko kampanje je ipak odlučio progovoriti kako vidi budućnost Vrlike ako njemu date svoj glas.

I tako umjesto da bude sučeljavanje bar 2-3 kandata imao interviju ili po naški razgovor s Marjanom Delićem jedan na jedan.

Kao što sam rekao u Videu lokacija za razgovor bila je kod Vrličke tvrđave Prozor ili još bolje rečeno na Vidikovac. No vjetar koji i nije bio toliko jak ali ga je bilo dovoljno da mi ometa snimanje potjerao nas je unutar zidina Tvrđave, no ni tamo nismo imali baš sriće, pa je ispalo kako je ispalo.

Objava razgovora je bez ikakve cenzure čak što više nisam previše gubio vrime na pregledavanje sadržaja u želji da videozapis što prije ugleda svijetlo dana a ujedno da preduhitrimo subotnju izbornu šutnju.
čak što više ni ja ni g. Delić nismo imali šalabahtar već onako iz glave

Da li je ovaj razgovor mogao proteći i bolje (ma bolje bi bilo da je to ipak bilo sučeljavanje a ne razgovor) naravno da se uvijek može bolje no ovo je ispalo kako je ispalo.

Ako dođe do drugog kruga izbora, tj ako ne dobijemo gradonačelnika u prvom krugu uputit ću ponovno poziv za sučeljavanje, pa ćemo možda imati više sreće, a sad evo uživajte u ovome što imamo..

Evo i tog razgovora


Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets