petak, 20. veljače 2015.

KRNJO JE OPET KRIV

Vrličani su se u subotu 14. veljače 2015 okupili u Vrličkom domu kulture da salušaju osudu i presudu najpoznatijem krivcu koji svake godine plati vatrom i onda se opet pojavi.

Ovaj tekst pišem s malim zakašnjenjem zbog nekih svojih problema, a i konačno je sunce iako zubato rastjeralo kišu i oblake i snijeg pa sam radije koristio lipo vrime za odlazak u prirodu, zajahati biciklo a i u uvertiru proljetnih radova koji samo što nisu počeli, nego siditi za računalom.

Osim diece tek malobrojni odrasli Vrličani su na maskenbal došli maskirani, a i moja malenkost da bude u trendu se potrudila da izgleda "zastrašujuće", ali sve je to bilo super dok su trajale pripreme i generalna proba, no kad sam došao na megdan nikako nisam ovu maramu uspio namjestiti kao što je na ovoj fotki, a osim toga umjesto puščetine ja sam na maskenbal došao naoružan fotoaparatom.

Za razliku od ranijih godina ovogodišnji Krnjo je malo osvježenje. Do sada je Krnjo bio uglavnom lancun napunjen balama sijena, no ove godine je postao gospodin ili drug (kako vam paše) u odijelu i neizbiježno sijeno (tko zna da li je plaćen PDV na sijeno)
U domu kulture se okupio zavidan broj Vrličana mada je moje mišljenje da s obzirom da su meteorološki uvjeti bili idealni jest da je bilo malo prohladno, ali svako drugo vrime je bolje od dosadne kiše koja ima skoro godinu dana i ne zna za odmor moglo je Vrličana biti i više, a to potvrđuje da su Vrličani postali manje više nezainteresirani ili zbog tog što ih je politika podijelila.
Oni koji nisu večerali, a ipak su htjeli popiti koji gemišt, pivo, sok mogli su se za švedskim stolom poslužiti se sendvićima, grickalicama, bombonima...

...a onda je počelo i suđenje "zločincu", "kriminalcu", obrana i konačna presuda.
Sad da li je osuđen za ono što je kriv ili je pao nevin moći ćete vidjeti optužnicu, obranu i presudu u videu uratku koji će biti objavljen u novom postu dok vi pročitati ovaj post, pa sami ocjenite presudu

U jednoj stavki optužbe je bilo:
Da je Krnjo kriv što se U vrlici dobija posao po rodijačkim vezama
No kad je došao red na dijeljenje nagrada za najbolju masku moglo bi se reći da je žiri koji je proglašavao najbolju masku i izbrao "najbolje" isto po rodijačkoj vezi, umjesto banana i pedera možda je nagrada mogla biti dodjeljena nekome iz Maovičkih mačkara, jer mislim da su se oni najviše potrudili da mačkare izgledaju kao što su nekad bile, didovi babe, a posebno je bila aktivna jedna Maovčka "baba" koja je skakala na sve na što je stigla,

i na guske i na patke, a tek na ćurke čim je bilo neke šanse, princip je isti sve ostalo su nijanse...poznati stihovi iz pjesme Panonskog mornara.
zaskočila je ta baba i našeg kontakt policajca, ali dok sam uključio fotić da zabilježim i taj detalj baba je već obavila svoje.
 I nakon osude došla je na red i presuda, krivac je kažnjen lomačom ispred Slitske (ne švicarske) banke, a poslije lomače neki su se Vrličani vratili u dom kulture, a neki su otišli kućama ili u kafiće, a ja bi s lomačom priveo kraju ovogodišnji događaj sa Vrličkim maskenbalom.
Ako želite vidjeti i ostale fotke kliknite OVDJE i razgledajte album VRLIČKI KRNJO 2015

Ako ste pročitali ovaj tekst do kraja i fotke vam nisu dostatne kliknite na vezani post i ući ćete u svijet filmoteke ili video uradaka s ovog događaja.

A sad zdravi i veseli bili do sljedećeg susreta.

VEZANI POST
KRNJO U VRLICI 2015
OCJENITE OVAJ POST
za ocjenu ne morate biti registrirani

Free Rating Code

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets