ponedjeljak, 11. lipnja 2012.

GEY PARADA OGLEDALO EUROPE

Novi blog, nova stranica pridružite se ne samo kao čitatelj, pomozite u radu, pozovite prijatelje...


Gej parada je iza nas, kakvu pouku možemo izvući iz ovoga.

Znam svi su već pisali o ovom događaju još juče i za vrijeme održavanja pridea, ja se čak nisam htjeo ni osvrnuti na ovaj događaj ništa više nego ono što sam napisao u facebook komentaru u prethodnom postu. No onda vidim na portalu Slobodne Dalmacije gdje nam novinar slobodne puni glavu kako svjetski mediji hvale Hrvate i Splićane zbog korektno održanog pridea.
Gey pride je pljuska Hrvatskoj. Pa pogledajmo tko je bio u toj povorci. Najmanje je tu bilo Hrvata. bili su tu Srbi, Crnogorci, (možda su to isti oni koji su 90"-ih zveckali oružjem po Hrvatskoj a sad su došli tu ko neću reći tko), tu su onda Slovenci, Mađari, Talijani... od Hrvata najzastupljeniji su bili oni iz javnog života: političari, novinari, pjevači i sl. Gledao sam prijenos uživo priko streama i vidim novinare koji postavljaju pitanja ovima u povorci, i malo tko se je izjasnio da je peder uglavnom su govorili da podržava gey.
Pa pogledajmo kako je u Beogradu prošla gej parada i nitko ne osuđuje Srbiju zbog toga već su se uhvatili Hrvata te nam turaju pod nos nešto što nije u prirodno za Hrvate.
A tko uopće šalje poruku o legalizaciji istospolnih zajednica. Pa to su upravo oni kojih je najviše i bilo u povorci. Ljudi iz javnog života pogotovo tu mislim na Jet set miljea, pjevači, glumci, političari, novinari, razni bogatuni ...
Pa ne spadaju li upravo gejevi (uz narkiće) u najrizičniju skupinu za širenje SIDE ili AIDIS-a. Pa kad je prvi put procurila u javnost bolest AIDS. Odgovor je 1985 kad je umro američki glumac Rock Hudson . Njegovom smrću prvi put je u javnost procurila ta bolest. Zatim sljedeća velika faca koju je došla glave bio je pjevač grupe QUEEN Freddie Mercury. (još slavnih osoba žrtava AIDIS-a)
No ako je uvjet ulaska Hrvatske u EU biti gej nesmijem ni pomisliti što nas tamo još čeka a da nam naši političari to još nisu rekli.
A zašto ne smijemo postupiti kao što je to učinila Rusija koja je zabranila sljedećih 100-godina da se održavaju parade u Moskvi. Zato jer su naši političari naučili se uvlačiti u du*e Europljanima.

Ovaj post ću završiti s jednim vicom:

Dođe Mujo kod Hase i reče:
Haso ja sam gej.
Ti Mujo kažeš da si gej?
Jest.
A vozaš li ti ferrarija po Monte Carlu?
Ne vozim
Nosiš li ti ona odjela od Armanija..Versace?
Ne nosim
Ma nisi ti Mujo gej, ti si jedna obična Pederčina




Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets