ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

TRI HAJDUKOVA SAŽETKA OVOGODIŠNJEG PRVENSTVA

Novi blog, nova facebook stranica pridružite se ne samo kao čitatelj, pomozite u radu, pozovite prijatelje...

Hajdukova jesen, hajdukova mladost u dosadašnje tri utakmice (plus tri Europske) još kako dobro brodi usprkos novčanim nedaćama.
Ovu Hajdukovu mladost treba paziti i njegovati i s njima stavarati temelje kluba, a praktički ništa ne koštaju. Jest upravo zbog te njihove mladosti bit će tui još uspona i padova, no i ako izgube zna se da će ta mladost ostaviti srce na terenu i to publika prepozna pa se vidi kako si ih bodrili usprkos visokom porazu u prvoj utakmici protiv Intera iz Milana. Poraz od 0:3 kao da i nije poraz, ali više od pola sata nakon utakmice publika nije napuštala stadion već uz pjesmu i podršku dali svoj pečat toj Hajdukovoj mladosti. No ako se već dogodine bude moralo prodavati najbolje igrače samo zato da bi preživjeli (novčano) godinu onda je ovo sve uzalud.
No vratimo se mi utakmicama ovogodišnjeg prvenstva. Neću puno pametovati o tim utakmicama jer je pre vruće da bi se duže zadržavao uz računalo.

1 Utakmica 1 KOLO  ISTRA 1961 - HAJDUK (SAŽETAK)  0:0




2 UTAKMICA 2 KOLO HAJDUK - SPLIT (sažetak)  1:0




3 utakmica 3 KOLO    ZADAR - HAJDUK   2:4
Hajduk je golovima Caktaša, Vukušića, Andrijašević i Vukovića u Stanovima pobijedio Zadar rezultatom 4:2. Golve za domaćina su postigli Jolić i Ćurjurić.



Pred 4 500 gledalaca u Zadarskim stanovima Hajduk je istrčao u sastavu:

(4 – 4 - 2): Blažević – Vršajević, Maloča, Milović, Stojanović – Oremuš (od 87. Ozobić ), Andrijašević, Radošević, Caktaš – Vukušić (od 58. Vuković), Maglica (od 78. A. Milić -).
Strijelci: 1:0 Jolić (16), 1:1 Vukušić (34), 1:2 Caktaš (65), 1:3 Andrijašević (67), 2:3 Ćurjurić (82), 2:4 Vuković (88)



Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets