srijeda, 29. kolovoza 2012.

HAJDUK - OSIJEK Sažetak

Novi blog, nova facebook stranica pridružite se ne samo kao čitatelj, pomozite u radu, pozovite prijatelje...


6 kolo MAX PRVA LIGA je iza nas

U 6. kolu MAX PRVE LIGE Hajduk je ugostio ekipu Osijeka iz istoimenoga grada. Još jedno posrtanje mlade ekipe Hajduka, no mislim da im se nema što zamjeriti mladost je to ili....
A možda tomu posrtanju pomalo kumuju i novinari. Zašto novinari?
Jer ti novinari sve više postaju žutilo, a sve manje novinari, jedan od novinara je bio i u upravi Hajduka i štro je napravio u tom periodu?
Ti su novinari nakon 2-3 dobre utakmice pojedine igrače sa par naslova i članaka digli u zvijezde, a s obzirom da se tu radi o mladosti koji su još jučer Čokolino uzimali za doručak vjerojatno je mladost pokleknula pod teretom javnosti. Druga stvar koju zamjeram novinarima poglavito tu mislim na novinare Slobodne Dalmacije jer oni su ti koji su se najviše i raspisali o toj mladosti i koji teže senzacionalnim naslovima i vjestima, a i u proteklih mjesec dana najviše su se raspisali koga treba prodati i sl.
Svjesni smo da će ova mladost imati još uspona i padova, ali pustimo ih da igraju.

Vratimo se utakmici.

Hajduk je protiv Osijeka na Poljud istrčao pred oko 8 000 gledatelja u sastavu:
4 – 2 – 3 – 1): Blažević – Vršajević (od 82. Jonjić), Maloča, Milović, Jozinović – Radošević, Andrijašević – Oremuš (od 69. Milić), Vuković, Caktaš – Tomaš (od 58. Ozobić).

Rezultat utakmice : HNK HAJDUK - OSIJEK 1:1

Strijelci: 1:0 Caktaš (17), 1:1 Lešković (88)

Hajduk nije tolikom loše igrao samo nije imao sriće, trebalo im je još 2-3 minute i bila bi upisana još jedna pobjeda na kontu Hajduka.
Zamjerke bi opet po tko zna koji put uputio pojedincima (namjerno neću upotrijebiti izraz navijači) koji sebe nazivaju pripadnicima Torcide koji opet pokušavaju sebe staviti ispred igrača. Pravi navijač je tu da da podršku igračima a ne da im u tome odmažu. Stanite se vi na mjesto ovih klinaca koji igraju na travnjaku i dok pokušavate zabiti gol, a iza vas navijači (čitaj divljaci) počnu paliti baklje i sl. Klinac koji igra možda u tom momentu pomisli da im zamjeraju na igri, a trema onda učini svoje.

A i cile pripreme (ako ove pripreme zbog suspenzije možemo nazvati pripremama) napadačka formacija se slagala oko Vukušića a onda odjedanput tog Vukušića nema.

A evo i sažetka utakmice


Još videa iz svijeta sporta pogledati OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets