petak, 11. svibnja 2012.

KOLIKA HAJKA NA ŽELJKA KERUMA

U zadnjih nekoliko dana smo svjedoci novinarske hajke na Splitskog gradonačelnika ŽELJKA KERUMA. Da li je on to zaslužio?

Neznam zašto su se novinari okomili u zadnje vrijeme na Željka Keruma. Sad navodno zbog toga što je novinarima rekao ono što svi mi mislimo. Novinari više nisu novinari već su postali doslovce lešinari u lovu na senzacije. Ima nekoliko dana uhvatili su se toga prodaje li Kerum svoje carstvo ili ne. Što je tu koga briga što on radi sa svojom imovinom, da li se je on dao u rasprodaju jer mu je dosta više takve vrst biznis ili iz nekog drugog razloga. To je njegova osobna stvar. No novinarima to nije dovoljno i da ih Kerum pusti u svoj WC sutra bi se ti isti novinari raspisali o tome kakav toaletni papir koristi.

Sad mu neki i prigovaraju da li je on sposoban biti gradonačelnik ili ne. Prije nego je izabran većina nas je znalo tko je Željko Kerum no opet mu se je dalo glas, a on je samo dokazao da se u ovoj državi može sve kupiti pa čak i politička funkcija. On je u 2-3 godine od trgovca stigao do gradonačelničke fotelje i do saborskih klupa. Pa valjda on nije ušao u politiku zbog novca kojega ima na pretek.
E sada na koji način je on došao do tih novaca to je drugi par postola. Uspješan trgovac ne možeš biti ako nisi "lopov", a da li u tome lopovluku ima tragova to bi trebali ispitati neke druge institucije, a ne novinari.

Zašto nitko ne spominje kako je Todorić došao do kapitala, a znamo da je svoj biznis počeo graditi na prodaji cvijeća i svijeća, a danas je on taj koji u hrvatskoj određuje cijene hrane i svega ostaloga. Kako su ostali Hrvatski trgovci došli do novca (prljavog ili ne pitanje je sad) vlasnici lanca, Plodine, Diona, Tommy, Studenac, braća Mamić, Bandić i da ne nabrajam.

Nego sad su se svi okomili na Keruma, a Kerum je ono što i Ćiro Blažević u nogometu tj. showman osoba koja obožava svjetla reflektora.
A to da li vam se Kerum sviđa ili ne pokažite na sljedećim izborima i zaokružite ono što vam najbolje odgovara.
A novinare pozivam da prestanu ulaziti u nečiji privatni život.


Nema komentara:

Objavi komentar

MOŽETE KOMENTIRATI SAMO AKO IMATE GOOGLE RAČUN (npr. gmail)ili preko facebook profila u gornjem obrascu

Blogger Gadgets